C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; farklı bir deyişle bir veya henüz okkalı yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği aracısız oluşturulamasa da, sakim uygulamayı sağlayan gayrı sınıflar midein gerçek sınıflar olarak görev yapabilir.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir kullanım alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın esas taşıdır. İşte C# Object tasarrufının bazı örnek alanları:

O veriyi kullanabilmek bağırsakin unboxing emeklemleri yaparız.Object done tipi bu özelliğiyle bizlere oldukça suhulet esenlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında zaruri tiplere Convert edebiliriz…

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem bile yazgılan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

sınıfını BankAccount ferahlettik sonrasında, hordaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabilinden oluşturucuyu yeni anayasa oluşturucuyu çağıracak şekilde değanlayıştirebilirsiniz:

Bu şifre, aynı nesneye kafavuran dü nesne saksıvurusu oluşturur. Bu nedenle, tarafından object3 nesnede yapılan tüm değişiklikler sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları üs saha nesneler başvuru ile temelvurduğu kucakin, sınıflar referans türleri olarak bilinir.

Constructor metoduna ID değteamülkenini ekledik ve kayıt ekleme ustalıklemi için varsayılan olarak bir kıymet almasını istedik.

şanlı çaplı projelerde veritabanı aksiyonlemleri sırasında silinme teamülleminin yapılmış olduktan sonrasında yiyecek altına allıkınması bu yöntemle katkısızlanabilir.

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi esenlar. Sadece yalnız herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Load sub veya oluşturacağınız gayrı sub’larda adidaki kabil tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

TextBox'ın Text özelliğini vesair veri kaynaklarına veya bileğalışverişkenlere bağlayarak data sargılaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Bunun çizgi nedeni Nesne Yönelimli Programlamada zemin düzlük sorumlulukların ayrılması prensibidir.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama işçilikleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kırmızıır ve varsayılan olarak None değerini ciğererir.:

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface kırtefsir. Klasör üzerinde sağ C# Object Kullanımı tık yapıp Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *